بازاریابی رستوران در سال ۱۴۰۱ | سایت و شبکههای اجتماعی را برای بازاریابی رستوران جدی بگیرید
سال ۱۴۰۰ نقطه عطفی در تغییر روش تبلیغات رستوران ها بوده است. در مقایسه با سالهای پیشین، رستوران ها تمرکز…
فودکورت چیست؟ هر آنچه باید در خصوص فودکورت بدانیم
این روزها تاسیس فروشگاههای بزرگ مورد توجه سرمایهگذاران زیادی قرار گرفته است. فروشگاههایی که مردم بتوانند نیازهای خود را در…
گارسون کیست؟ وظایف یک گارسون در رستوران چیست؟
گارسون یا سرور، وظیفه ارائه خدمات عالی به مشتریان را به عهده دارد. یکی از وظایف اصلی گارسون، اطمینان از…
عکاسی از غذا چگونه عکس زیبایی از غذای رستوران بگیریم؟
عکاسی از غذا با رعایت و در نظر داشتن چند ترفند ساده، کاری لذتبخش و در نهایت نتیجه بخش برای…
۷ مزیت سیستم سفارش آنلاین غذا برای رستوران ها
حتی قبل از شیوع ویروس کووید ۱۹، خیلی از رستوران ها سیستم سفارش آنلاین غذا را به عنوان بخش مهمی…
نامگذاری رستوران از صفر تا صد؛ بهترین نام را برای رستورانتان انتخاب کنید
نام رستوران شما نه تنها با کیفیت غذا و خدمات شما، بلکه با هر جنبهای از کسب و کار شما مرتبط…