استعداد هم یک دستور پخت است! | داستان موفقیت آلفردو روسو؛ سرآشپز و مدیر رستوران
«آلفردو روسو» وقتی تنها ۱۳ سال سن داشت، با رویای تبدیل شدن به یک سرآشپز با تجربه و خلق سبک…
۱۰ نکته کاربردی برای مدیریت بهینه نظرات منفی در وبسایت رستوران ها
دریافت نظرات منفی، میتواند هر شخصی را در هر شغل و جایگاهی، آزرده کند. شما به عنوان مالک یا مدیر…
نرم افزار تحت وب چیست؟ چه مزایایی دارد؟ و چرا باید از نرم افزار تحتوب استفاده کرد؟
نرم افزار تحت وب یا Web Based، روشی برای برقراری ارتباط بین مشتری و صاحبان مشاغل از طریق وب و…
نرم افزار BI یا هوش تجاری چیست و چه مزایایی دارد؟
هوش تجاری فرآیندی بر پایه فناوری است که از آن برای آنالیز دادهها و ارائه اطلاعات عملی استفاده میشود. هوش…
بازاریابی رستوران در سال ۱۴۰۱ | سایت و شبکههای اجتماعی را برای بازاریابی رستوران جدی بگیرید
سال ۱۴۰۰ نقطه عطفی در تغییر روش تبلیغات رستوران ها بوده است. در مقایسه با سالهای پیشین، رستوران ها تمرکز…
فودکورت چیست؟ هر آنچه باید در خصوص فودکورت بدانیم
این روزها تاسیس فروشگاههای بزرگ مورد توجه سرمایهگذاران زیادی قرار گرفته است. فروشگاههایی که مردم بتوانند نیازهای خود را در…