1402-04-25

مدیریت منابع انسانی در رستوران

مدیریت منابع انسانی در رستوران و به طور کلی صنعت خدمات غذایی، کار پیچیده، مشکل…

ادامه مطلب

ارسال شده توسط

مدیر سایت

1402-04-25

بازاریابی اینترنتی رستوران را جدی بگیرید

1) 72% رستوران ها از طریق شبکه های اجتماعی تبلیغ می کنند. اگرچه تبلیغات از…

ادامه مطلب

ارسال شده توسط

مدیر سایت

1402-04-25

وظایف گارسون در رستوران

گارسون یا سرور، وظیفه ارائه خدمات عالی به مشتریان را به عهده دارد. یکی از…

ادامه مطلب

ارسال شده توسط

مدیر سایت

1402-04-25

9 سایت رایگان ساخت منو دیجیتال

ساخت منوی دیجیتال از زمان شیوع ویروس کرونا، یکی از نیازمندی‌های اصلی رستوران‌ها و کافه‌ها بوده…

ادامه مطلب

ارسال شده توسط

مدیر سایت

1402-04-25

عکاسی صنعتی غذا

عکاسی از غذا با رعایت و در نظر داشتن چند ترفند ساده، کاری مفرح و…

ادامه مطلب

ارسال شده توسط

مدیر سایت

1402-04-10

داستان موفقیت جناب آقای علیرضا معصومی | مالک برند مجموعه رستوران های بونو

تاریخچه آغاز فعالیت رستوران بونو به سال ۱۳۸۶ باز میگردد، زمانی که آقای علیرضا معصومی…

ادامه مطلب

ارسال شده توسط

ابراهیم زاده

1402-04-07

جناب آقای امیر ابوالقاسمی | مالک برند هیوا

تاریخچه هیوا، نامی که ریشه در ادبیات کردی دارد و به معنای امید و آرزو…

ادامه مطلب

ارسال شده توسط

ابراهیم زاده