1402-04-25
مدیریت منابع انسانی در رستوران
مدیریت منابع انسانی در رستوران و به طور کلی صنعت خدمات غذایی، کار پیچیده، مشکل…
ادامه مطلبارسال شده توسط
مدیر سایت
1402-04-25
بازاریابی اینترنتی رستوران را جدی بگیرید
1) 72% رستوران ها از طریق شبکه های اجتماعی تبلیغ می کنند. اگرچه تبلیغات از…
ادامه مطلبارسال شده توسط
مدیر سایت
1402-04-25
وظایف گارسون در رستوران
گارسون یا سرور، وظیفه ارائه خدمات عالی به مشتریان را به عهده دارد. یکی از…
ادامه مطلبارسال شده توسط
مدیر سایت
1402-04-25
9 سایت رایگان ساخت منو دیجیتال
ساخت منوی دیجیتال از زمان شیوع ویروس کرونا، یکی از نیازمندیهای اصلی رستورانها و کافهها بوده…
ادامه مطلبارسال شده توسط
مدیر سایت
1402-04-25
ارسال شده توسط
مدیر سایت
1402-04-10
داستان موفقیت جناب آقای علیرضا معصومی | مالک برند مجموعه رستوران های بونو
تاریخچه آغاز فعالیت رستوران بونو به سال ۱۳۸۶ باز میگردد، زمانی که آقای علیرضا معصومی…
ادامه مطلبارسال شده توسط
مدیر محتوا
1402-04-07
جناب آقای امیر ابوالقاسمی | مالک برند هیوا
تاریخچه هیوا، نامی که ریشه در ادبیات کردی دارد و به معنای امید و آرزو…
ادامه مطلبارسال شده توسط