1402-05-22

استعداد هم یک دستور پخت است! | داستان موفقیت آلفردو روسو؛ سرآشپز و مدیر رستوران

«آلفردو روسو» وقتی تنها ۱۳ سال سن داشت، با رویای تبدیل شدن به یک سرآشپز…

ادامه مطلب

ارسال شده توسط

ابراهیم زاده

1402-05-22

۱۰ نکته کاربردی برای مدیریت بهینه نظرات منفی در وبسایت رستوران­ ها

دریافت نظرات منفی، می­تواند هر شخصی را در هر شغل و جایگاهی، آزرده کند. شما…

ادامه مطلب

ارسال شده توسط

ابراهیم زاده

1402-05-22

نرم افزار تحت وب چیست؟ چه مزایایی دارد؟ و چرا باید از نرم افزار تحت‌وب استفاده کرد؟

نرم افزار تحت وب یا Web Based، روشی برای برقراری ارتباط بین مشتری و صاحبان…

ادامه مطلب

ارسال شده توسط

ابراهیم زاده

1402-05-22

نرم افزار BI یا هوش تجاری چیست و چه مزایایی دارد؟

هوش تجاری فرآیندی بر پایه فناوری است که از آن برای آنالیز داد‌ه‌ها و ارائه…

ادامه مطلب

ارسال شده توسط

ابراهیم زاده

1402-05-22

بازاریابی رستوران در سال ۱۴۰۱ | سایت و شبکه‌های اجتماعی را برای بازاریابی رستوران جدی بگیرید

سال ۱۴۰۰ نقطه عطفی در تغییر روش تبلیغات رستوران ها بوده است. در مقایسه با…

ادامه مطلب

ارسال شده توسط

ابراهیم زاده

1402-05-21

فودکورت چیست؟ هر آنچه باید در خصوص فودکورت بدانیم

این روزها تاسیس فروشگاه‌های بزرگ مورد توجه سرمایه‌گذاران زیادی قرار گرفته است. فروشگاه‌هایی که مردم…

ادامه مطلب

ارسال شده توسط

ابراهیم زاده

1402-05-21

گارسون کیست؟ وظایف یک گارسون در رستوران چیست؟

گارسون یا سرور، وظیفه ارائه خدمات عالی به مشتریان را به عهده دارد. یکی از…

ادامه مطلب

ارسال شده توسط

ابراهیم زاده